0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Despre noi

Dragostea pentru natura si traditia familiei noastre in apicultura, animate de grija pentru calitate, ne-au determinat sa va oferim de aproape 30 de ani produse apicole pure.Cunoasterea beneficiilor extraordinare ale produselor apicole asupra pielii si pasiunea noastra pentru o ingrijire atenta cu produse naturale, compatibile cu tenul, au dus la nasterea cosmeticelor naturale Apiterra. Ca urmare a cercetarii intense am descoperit cum sa imbinam produsele apicole BIO din Transilvania cu extracte naturale din plante pentru a obtine efecte vizibile. Gama noastra variata acopera nevoile tuturor tipurilor de ten si ofera beneficii reale pe termen lung.

Cu miere si laptisor de matca BIO din Transilvania

Cunoastem beneficiile extraordinare ale produselor apicole asupra pielii si acest lucru ne-a motivat sa cercetam intens, in laboratorul propriu, cum putem sa imbinam mierea si laptisorul de matca BIO din Transilvania cu extracte naturale din plante pentru a obtine cosmetice naturale cu beneficii reale pe termen lung.  Mierea si laptisorul de matca BIO provin din stupine din zone izolate ale Transilvaniei, ferite de poluare si aglomerarea urbana.

Folosim pana la 100% ingrediente de origine naturala

Produsele cosmetice fac parte din viata noastra cotidiana iar pielea noastra, cel mai mare organ al corpului uman, absoarbe ceea ce noi aplicam pe ea. Din respect fata de pielea noastra si de natura, noi la Apiterra, am ales sa selectam atent ingrediente naturale de calitate si sa formulam retete ce contin pana la 100% ingrediente de origine naturala.

Fabricam la rece pentru a pastra intacte proprietatile ingredientelor active

Felul in care sunt preparate produsele cosmetice este la fel de important precum ingredientele folosite. In timpul procesului de fabricatie, mentinem temperatura la un nivel scazut si constant. Astfel ca producerea la rece permite ingredientelor active sa isi pastreze intacte si active proprietatile.

Producem in laboratoriul propriu, in Romania

Brandul Apiterra este creat si detinut de catre   Apicola Pastoral Georgescu SRL (Albina Carpatina), o companie cu aproape 30 de ani de experienta in procesarea produselor apicole. Cu drag de natura, de oameni si de pamantul romanesc,  am decis sa cream laboratorul si fabrica in Romania, langa Bucuresti.

Testam dermatologic dar nu testam pe animale

Produsele Apiterra sunt testate dermatologic de catre o companie specializata, pe un numar reprezentativ de subiecti umani, sub stricta supravegherea a specialistilor. Nu testam produsele noastre pe animale pentru ca le iubim si le ocrotim!